Tipkaarten

Optimaal Digitaal biedt meer dan 100 tipkaarten. De tips op de tipkaarten zijn gebaseerd op onderzoek en interviews met professionals die binnen en buiten de overheid werken.

We hebben deze professionals gevraagd om op basis van hun kennis en ervaring een tip voor hun collega’s te geven. Wat moeten zij nu echt gaan doen om hun (online) dienstverlening te verbeteren? Daar zit veel overeenkomst in. Optimaal Digitaal overstijgt daarmee de grenzen van de verschillende overheidsorganisaties. We kunnen veel van elkaar leren en gebruiken.

Bruikbare voorbeelden uit de praktijk

De tipkaarten bevatten voorbeelden, een uitleg waarom het werkt, onderbouwing uit onderzoeken en handige links naar andere relevante informatie.

Speelsets

Logo TopTip

Speelset TopTips

Wil je het spel spelen met een goede dwarsdoorsnede van de tips zodat alle onderwerpen aan bod komen? Speciaal hiervoor hebben we de toptips!

Logo Inclusie

Speelset Inclusie

Wil je het spel spelen met een doel rondom inclusie? Speciaal hiervoor hebben we de speelset Inclusie voor je samengesteld.

Speelsets Omnichannel

Wil jij je het Optimaal Digitaal spel spelen met een doel rondom omnichannel? Speciaal hiervoor hebben de speelsets Omnichannel voor je samengesteld.

Speel het bordspel

Ga samen met je team om tafel en speel het Optimaal Digitaal bordspel.

Alles over het bordspel

Speel online

Speel het Optimaal Digitaal spel samen met je team online.

Hoe speel je online?