Optimaal Digitaal Certificaat

Word zelf spelleider

Om het spel te begeleiden hoef je geen training te volgen. We hebben het spel zo gemaakt dat je direct aan de slag kan. Wil jij meer uit je rol van spelleider halen? Volg dan de Optimaal Digitaal spelleider training. In 2 uur tijd maak je kennis met het spel en leer je hoe je het zo effectief mogelijk kunt spelen.

Even alleen online

We geven spelleider trainingen op locatie maar ook online. Op dit moment geven we de spelleider training alleen online en voor het online spel. Maar veel van wat je leert is generiek en ook bruikbaar voor het bordspel. Het voordeel van de online training is de kleine groepsgrootte: met maximaal 5 deelnemers gaan we aan de slag. Naast tips die je krijgt en tricks die je leert oefen je zelf ook de rol van spelleider. En er is alle tijd voor vragen.

Zij gingen je voor!

Meer informatie...

Speel het Optimaal Digitaal Spel

Tips voor spelleiders

Elke spelleider geeft leiding op zijn eigen manier. Er zijn wel een paar aandachtspunten en tips die voor alle spelleiders gelden.

Spelleiders met certificaat

Overzicht spelleiders

Hier vind je een overzicht van alle gecertificeerde spelleiders. Kijk of er iemand uit jouw regio of iemand uit je netwerk bij staat om jou en je team te begeleiden.