Workshops

Om grotere groepen mensen te laten ervaren wat je met het spelen van het Optimaal Digitaal spel kan bereiken, hebben we een workshop ontwikkeld waarin we in één uur de deelnemers spelenderwijs uitleg geven over het spel.

De essentie van het spel is dat je keuzes maakt. Vervolgens moet je anderen overtuigen van het belang van die keuze. Maar je moet je ook verdiepen in de keuzes van je collega’s. Binnen een bepaalde tijd beslissen jullie samen wat de beste keuzes zijn. En wat je concreet kunt én gaat doen om je doel te bereiken.

In het spel wordt je aan de hand van 8 stappen op een positieve en constructieve manier door dit proces geleid. Die essentie hebben we vertaald naar een spelvorm met 6 stappen die we met veel mensen tegelijk binnen een uur kunnen spelen.

Ook online

De workshop is er nu ook in een online variant die aangepast kan worden aan je doelgroep en beschikbare tijd.

Interesse in een workshop?

Organiseer je ook een evenement of webinar op gebied van dienstverlening voor de overheid? En wil je je deelnemers spelenderwijs laten ervaren hoe zij hun dienstverlening kunnen verbeteren? Mail ons als je interesse hebt in een workshop.

Meer informatie…

Doosje en inhoud Optimaal Digitaal bordspel

Agenda

Bekijk het overzicht van alle evenementen en online trainingen van Optimaal Digitaal. Aanmelden kan per evenement.

Spelleiders met certificaat

Overzicht spelleiders

Hier vind je een overzicht van alle gecertificeerde spelleiders. Kijk of er iemand uit jouw regio of iemand uit je netwerk bij staat om jou en je team te begeleiden.